I august starter vi igen det populære babysalmesang. Vi glæder os til at se nye forældre og jeres skønne babyer.

Babysalmesang er nærvær gennem sang i kirken. En positiv oplevelse for de mindste sammen med mor eller far. Barnets sanser og opmærksomhed stimuleres gennem sang, musik, fagter, lys, lyd og vand. Babysalmesang er altid på barnets præmisser. Vi skaber en tryg atmosfære gennem genkendelige rutiner fra gang til gang.

Forløbet strækker sig over 7 gange. Der er plads til 10 børn på hvert hold i alderen 3- 9 måneder. Det er ikke en betingelse, at barnet er døbt, alle er velkomne. Vi mødes kl. 9.45 og starter kl. 10.00. Det varer ca. 45 min. Bagefter er der hyggesnak med kaffe/the og brød i sognegården til kl. 12.00 (overfor kirken) Der er fine forhold til at amme, varme sutteflasker, pusle og der kan benyttes høje stole og legetæppe til baby.

Vi begynder onsdag den 21. august og mødes følgende onsdage:

21. og 28. august

4. 11. og 25. september (altså minus 18.9)

2. og 9. oktober

Det er gratis at gå til babysalmesang.

Tilmelding til kirkesanger: Lise Kjærgaard, tlf: 2280 2903 eller mail: lise.kjaergaard@gmail.com

Mange hilsner

Lise