Godthåb kirke tilbyder kirkebil.

Målgruppen er sognets pensionister, der er gangbesværede. Kørslen udføres af Aalborg Taxa, der kontaktes på tlf. 98101010. Her retter man henvendelse til i god tid forinden og bestiller både frem- og tilbagetransport samtidig.

Hvis gudstjenesten en søndag er henlagt til Ellidshøj eller Svenstrup gælder ordningen også hertil. Desuden kan man også indtil videre rekvirere kirkebilen til arrangement i sognegården eller til menighedsrådsmøde.
Man skal huske at oplyse, at der er tale om kirkebil til Godthåb Kirke, som menighedsrådet betaler. Ordningen er også indført i nogle af nabosognene, så det er selvfølgelig vigtigt at oplyse til hvilken kirke, det drejer sig om. Dels af hensyn til at betale regningen, men især for at man kommer til den kirke man ønsker!

Godthåb Menighedsråd