• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 12. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:00

I efteråret 2019 bliver vores cafe flyttet til torsdage. Og det drejer sig om torsdag den 12. september og torsdag den 31. oktober. Vi mødes kl 10, synger en sang eller to og får en kop kaffe/the, mens vi strikker eller hækler forskelligt håndarbejde til gode formål. Kl. 12 pakker vi sammen og tager hjem.
Vi er en lille gruppe i strikke- og hæklecafeen i sognegården, og vi mødes et par gange om foråret og igen om efteråret. Vi strikker og hækler lidt forskelligt og har bla lavet dåbsservietter til dåbsbørn i Godthåb kirke. Babysalmesang holdene får tilbudt bamser, bolde osv til de små. Konfirmanderne har fået et fint hæklet kors som bogmærke i biblen fra kirken. Sidst har vi været optaget af at strikke og hækle huer til danske udsendte soldater. De er blevet indpakket med julehilsner og bliver bragt ud til soldaterne til jul, så de har en julehilsen fra Danmark, udover fra deres familie. Det er sognepræst Thomas Uth fra Brønderslev kirke, der er tovholder på projektet. Kom og vær med til vores strikke- og hæklecafe. Vi har garn, ellers medbring gerne strikkepinde og hæklenåle. Det er ganske uforpligtende og ganske hyggeligt.