Søndag d. 3. november 2019, Kl. 14:30 til kl. 15:30

Gudstjeneste Alle Helgens dag

den 3. november

Godthåb kirke kl. 14:30

Første søndag i november er Alle Helgens dag, en dag som ofte bliver benyttet til et besøg på kirkegården. På den dag mindes vi i mange af landets kirker de mennesker, vi har mistet. Også i Godthåb holdes den tradition i hævd.

Ved gudstjenesten Alle Helgens dag vil navnene på de mennesker, der er døde siden sidste Alle helgen, blive læst op, både dem, der er blevet begravet på Godthåb kirkegård, og dem, der kom her fra sognet, men er begravet andre steder, vil blive nævnt.

I kirken skabes et rum af nærvær og trøst, hvor der er plads til sorgen og savnet. Og i ordet, salmesangen og musikken forkyndes den Gud, som holder os fast – også der, hvor vi måtte give slip, og som følger med os derhen, hvor vi ikke længere kan følge hinanden.

Velkommen til Mindegudstjeneste.

Susanne Rytter Karamperis