• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 3. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:30

Lidt om os: Vi hedder Mette og Alex Bjergbæk Klausen og er begge teologer og ordinerede præster med tilknytning til Den Danske Folkekirke. I perioden 2009 til 2016 har vi gennem Mission Afrika været udstationeret til Vestafrika, først til Nigeria og siden til Sierra Leone. Her har vi arbejdet med teologisk undervisning på forskellige niveauer, fra lægfolk til bachelorstuderende.

I Ved Relay Trust er vi ansat til at udvikle arbejdet med kristen dannelse og teologisk uddannelse i det globale syd. Relay Trust er en international kristen velgørenhedsorganisation, der samarbejder med kirker i udfordrede lande. Relay Trust arbejder på tværs af kirkeretninger og henvender sig til etablerede kirke-samfund i det globale syd.

Relay Trusts formål er at støtte kirkerne gennem dannelse og træning af fremtidens kirkeledere på alle niveauer. Dermed ønsker Relay Trust at medvirke til, at der også fremover er dygtige kirkeledere, som kan bringe stafetten med det glædelige budskab videre til næste generation af kristne.

Om formiddagscafeer
Alle formiddagscafeerne starter kl. 10 med en sang og en kop kaffe/the. Derefter foredrag til ca. 11.45, hvor vi slutter af med en let frokost, så vi kan gå hjem kl. ca 12.30. Pris 30 kr. Sodavand og øl kan købes til 5 kr.

Mette og Alex Bjergbæk Klausen, Relay Trust