Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Børne-byttemarked

FEB
11

Børne-byttemarked


Dato Lørdag d. 11. februar 2023, kl. 11:00
Sted Godthåb Sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup J
Medvirkende
Lise Mejlholm
Børne-byttemarked

Børne-byttemarked i Sognegården

Dato 11. februar kl.11-13

 En gang imellem kunne det måske være fristende at bytte vores børn Men det er altså ikke det, vi har sat i værk! Vi har derimod tænkt os at forsøge os med en dag, hvor I kan komme med jeres børns aflagte tøj, legetøj og udstyr og så bytte det med nogle andres efter devisen; Giv hvad du har, tag hvad du kan bruge.

Tøm klædeskabet, garagen, loftet og papkasserne og tag det med i Sognegården. Måske har du lige det, en anden står og mangler samtidig med, at du selv kan gå på opdagelse i andres guld.

Der vil være tegnegrej, saftevand og plads til leg, div. materialer til at lave fastelavnsris samt kaffe/the til mor og far, så I også kan få tid og rum til hyggesnak med andre forældre, mens I hyggeshopper.

Vi vil gerne, at I tilmelder jer, så vi har en fornemmelse for, om det er en ide, I ønsker at bakke op om. Det er selvfølgelig også muligt bare at dukke op, men vi aflyser såfremt der er under 6 tilmeldte. 

 Det koster ikke noget at få en stand, så lad pungen blive hjemme og kom til byttedag til glæde for andre, miljøet og dig selv.

Tilmeld dig på mail til Godthåb Menighedsråd:9107@sogn.dk