MAR

Sted Godthåb Sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup J
Menighedsrådet
Valgforsamling

Da menighedsrådet mangler 1 medlem, har biskoppen udskrevet udfyldningsvalg(suppleringsvalg) så der kan afholdes Valgforsamling tirsdag den 21. marts 2023.

På dette møde kan der udarbejdes en liste med kandidat til supplering af rådet. Denne kandidat betragtes som valgt, medminder der inden fristens udløb (4 uger) kommer flere lister.

Der skal herudover vælges suppleanter til menighedsrådet.

Valgene er gældende for resten af den ordinære valgperiode, som slutter ultimo november 2024.

Hvis der kommer mere end én liste, vil et afstemningsvalg blive afholdt tirsdag den 23. maj 2023.

Kom og støt op om, at der kan vælges et råd, som kan medvirke til at vi fortsat kan have et selvstændigt sogn i en driftig by i vækst og med masser af udviklingsmuligheder.

Det er også din kirke!

Valgbestyrelsen for Godthåb Menighedsråd