Dato Tirsdag d. 21. februar 2023, kl. 19:00
Sted Godthåb Sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup J
Menighedsrådet
Menigheds- og Orienteringsmøde

Menighedsmøde og Orienteringsmøde om suppleringsvalg i Godthåb sognegård tirsdag den 21. februar 2023 kl. 19.00 i Godthåb Sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup.

Ved menighedsmødet vil rådet fortælle om regnskab og budgetter, samt om årets gang og orientere om igangværende projekter. Herunder Ny udviklingsplan for kirkegården samt om Godthåb Samråds planer om at anvende kirkens mark til offentlige formål for byen.

Herefter er der orienteringsmøde i forbindelse med afholdelse af udfyldningsvalg (suppleringsvalg)

Da menighedsrådet mangler 1 medlem, har biskoppen udskrevet udfyldningsvalg(suppleringsvalg) så der kan afholdes Valgforsamling tirsdag den 21. marts 2023. På dette møde kan der udarbejdes en liste med kandidat til supplering af rådet. Denne kandidat betragtes som valgt, medminder der inden fristens udløb (4 uger) kommer flere lister.

Der skal herudover vælges suppleanter til menighedsrådet.

Valgene er gældende for resten af den ordinære valgperiode, som slutter ultimo november 2024.

Hvis der kommer mere end én liste, vil et afstemningsvalg blive afholdt tirsdag den 23. maj 2023.

Kom og støt op om, at der kan vælges et råd, som kan medvirke til at vi fortsat kan have et selvstændigt sogn i en driftig by i vækst og med masser af udviklingsmuligheder.

Det er også din kirke!

Valgbestyrelsen for Godthåb Menighedsråd