Dato Søndag d. 9. oktober 2022, kl. 14:00
Sted Godthåb Kirke, Volstrupvej 20, 9230 Svenstrup J
Hans Jørn Østerby
En anderledes (familie)gudstjeneste med Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby har optrådt som sanger, musiker, tryllekunstner og skuespiller i mere end 30 år. Forestillinger med Østerby indeholder en god del underspillet humor, men der er også masser af komik og sjove indfald. Hans Jørns dramatiseringer af de bibelske fortællinger er fantastisk spændende og meget involverende.

Man vil opleve børn og voksne grine højt og blive noget stille, når Bibelens dramatiske beretninger får liv og sjæl lige for øjnene af dem.

Hans Jørn Østerby skriver alt materiale til sine forestillinger selv, den jyske kunstner har spillet og optrådt over hele landet såvel som i radio og på TV. Fra tid til anden har der været mulighed for afstikkere til udlandet. Således har han optrådt i danske kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavetkoncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i det afrikanske land, Liberia. Desuden har han tre gange været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe forestillinger og koncerter i kirker og på skoler.